Academie Haspengouw

Bookmark and Share

Weet jij dat kinderen tussen 6 tot 11 jaar elke woensdagnamiddag of zaterdagvoormiddag in het ‘Hopital’ (OCMW-gebouwen – Prins Leopoldplaats 3) naar de tekenles kunnen gaan? En dat je hier ook terecht kunt voor muziek- en woordinitiatie (6-7 jaar), algemene muzikale vorming (v.a. 8 jaar) en instrumentenlessen?

Daarnaast kunnen kinderen van 6 tot 11 jaar op woensdagnamiddag ook in Budingen (De Bron, Linterseweg 10) terecht voor Kinderatelier Beeld.

T.e.m. 30 september kan je je inschrijven. Voor een 'papieren' inschrijving kan je terecht bij Lise Hoebrechts in GC De Passant tijdens de openingsuren (behalve op vrijdag).

Wie zich liever online inschrijft, kan dat via het Online Inschrijfplatform: http://mijnah.be/

Heb je geen computer ter beschikking? In de bibliotheek kan je gratis gebruikmaken van de publiekspc’s. Breng dan zeker je betaalkaart mee en eventueel de digipas van je bank, want de inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.

Het inschrijvingsgeld voor een gans schooljaar is fiscaal aftrekbaar. Bovendien wordt er een korting voorzien voor het tweede en volgende kind van hetzelfde gezin.

Alle info is ook terug te vinden op de site van Academie Haspengouw.

of bij Lise Hoebrechts, T. 011 94 90 53, lise.hoebrechts@zoutleeuw.be

Klik op onderstaande afbeelding om naar de website te gaan.

kinderacademie haspengouw