Mijn ecowerf.be

Bookmark and Share

Milieu en duurzaamheid

Aen den Hoorn 1
3440 Zoutleeuw
T 011 94 90 34
F 011 94 90 98
Mail ons

Openingsuren

ma.: gesloten

di.-za.: 09u - 12u

wo: 13u - 16u

do.: 16u - 19u

Mijn ecowerf.be

Uw afvalrekening en DifTar-informatie online opvolgen?

Dat kan: registreer u gratis op www.mijnecowerf.be

In onze gemeente betaalt u voor uw afval afhankelijk van de aard en de hoeveelheid die u aanbiedt. Vanaf nu kunt u uw DifTar-rekening en afvalinzamelingen online opvolgen op de nieuwe DifTar-website van EcoWerf. Surf snel naar www.mijnecowerf.be en registreer u voor deze gratis service.

Raadpleeg via ‘Mijn EcoWerf’:

  • een overzicht van uw containers
  • een overzicht van uw afvalinzamelingen
  • het saldo van uw DifTar-rekening
  • een overzicht van de verrichtingen op uw DifTar-rekening
  • uw betalingsuitnodigingen
  • statistieken van de afvalinzameling

Naast het raadplegen van informatie kunt u ook kiezen om bepaalde documenten (betalingsuitnodigingen, jaaroverzicht …) per e-mail te ontvangen in plaats van per post. Op die manier helpt u de papierberg te verkleinen.

Als u uw contactgegevens up-to-date houdt, informeert EcoWerf u bovendien over wijzigingen van de afvalinzameling in uw straat (bv. als gevolg van het winterweer, een technisch defect, een feestdag …). EcoWerf kan u een bericht sturen via ‘Mijn EcoWerf’ of rechtstreeks naar uw persoonlijk e-mailadres.

Bij registratie op www.mijnecowerf.be wordt het rijksregisternummer van de referentiepersoon gevraagd en het klantnummer. Dit klantnummer vindt u op uw betalingsuitnodiging of kunt u opvragen bij EcoWerf. Wilt u graag bijkomende informatie over DifTar of over deze nieuwe website, bel dan de groene lijn 0800/97 0 97 (druk 1 bij het keuzemenu).