aaa
rss
Printvriendelijke versie

Zoutleeuw Zomert - 18 augustus 2018

Bookmark and Share
Affiche ZZ 2018.jpg

De Grote Markt van Zoutleeuw wordt op zaterdag 18 augustus opnieuw omgetoverd tot een amfitheater waar Kaatje, Kamiel & Viktor, Abba Queens en Rob De Nijs het beste van zichzelf zullen geven.

De aftrap wordt gegeven om 19u00, door Kaatje, Kamiel & Viktor. Kaatje gaat met haar vriendjes én muzikanten op reis om samen met alle kinderen te zingen en te dansen. Wie droomt er niet van om zijn tv helden eindelijk in het echt te ontmoeten? Laat iedereen mee schuddebollen op de muziek van Kaatje. Misschien gaat Kamiel wel drummen op het podium… En zou Viktor weer een nieuwe uitvinding bedacht hebben?

Al meer dan 40 jaar wordt de muziek van ABBA wereldwijd meegezongen door alle generaties. Dé uitdaging voor “ABBA Queens” :  ABBA-hits met veel respect voor de typische sound van weleer op een unieke, intense manier live vertolken. Dancing Queen, Mama Mia, Waterloo… in een vernieuwend jasje van wervelende medleys komen de grootste ABBA-hits aan bod. De geweldige zang performance en een gepast showgehalte brengen de sfeer van de seventies weer helemaal tot leven. (20u30)

De afsluiter (22u30) is ‘Rob de Nijs', al meer dan 50 jaar een vaste waarde binnen de Nederlandstalige popmuziek. Na een succesvolle theatertour in het voorjaar van 2018 toert Rob de Nijs deze zomer weer door Vlaanderen, en strijkt hij ook neer in Zoutleeuw. Klassiekers als ‘Banger Hart’, ‘Malle Babbe’, ‘Zondag’, Jan Klaassen de trompetter’, ‘Het Werd Zomer’ zullen zeker de revue passeren. Het wordt één langgerekte marathon van Rob de Nijs-hits!

Gratis toegang!

Meer info: Petra Mombaerts, 011.94 90 51 of cultuur@zoutleeuw.be

Terug naar alle nieuws