aaa
rss
Printvriendelijke versie

Provinciale groepsaankopen helpen energie besparen

Bookmark and Share
Thumb.JPG

Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de provinciale groepsaankopen geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO, PajoPower, 3WPlus, de Kringwinkel Hageland en de Vlaams-Brabantse gemeenten je graag een duwtje in de rug.

Al zo’n 600 gezinnen plaatsten of bestelden het afgelopen jaar zonnepanelen of dakisolatie. Sinds april 2018 kan je als inwoner van Vlaams-Brabant ook intekenen op een groepsaankoop voor muurisolatie of isolerende ramen. Grijp dus de kans om je woning nog beter te isoleren en je wooncomfort te laten stijgen. Je kan ook nog steeds inschrijven voor dakisolatie en zonnepanelen.

Wat maakt de provinciale groepsaankopen zo uniek?

Kringwinkel Hageland en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden ook voor Zoutleeuw een aantal aannemers en installateurs.

Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan centraal. 

Kiezen voor de provinciale groepsaankopen is drie keer winnen. Niet alleen stoot je minder CO2 uit en bespaar je op je energiefactuur, je helpt ook de lokale economie bloeien.

Interesse?

Ben je overtuigd van de provinciale groepsaankopen? Schrijf je dan snel in en maak vrijblijvend een afspraak met onze aannemers.  

Meer info en intekenen: www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen

Banner-website-2018_tcm5-131943
Klik om te vergroten

Terug naar alle nieuws