aaa
rss
Printvriendelijke versie

Gezond eten én volhouden in 5 lessen. Doe je mee?

Bookmark and Share
Lekker Fit 2019 (kort 1).JPG

Goed eten en genoeg bewegen is een toverformule voor een fit en gezond lijf. Maar wat is dat juist, gezond eten en voldoende bewegen? En hoe hou je dat vol? Dat kom je te weten in de groepscursus 'Lekker fit'.

De groepscursus start op woensdag 30 januari om 19u30 in zaal Uithem in AC Aen den Hoorn. Diëtiste Katrien Meersseman gidst je samen met de groep in vijf bijeenkomsten door de wereld van de gezonde voeding. Want in groep lukt alles beter: je deelt ervaringen en leert van elkaar. De laatste bijeenkomst kook je samen met de groep een lekkere en gezonde maaltijd.

Tijdens de cursus ‘Lekker fit’ zet je je kennis om in de praktijk: van weten naar eten. Je kiest zelf twee minder gezonde gewoonten die jij alleen of samen met je gezin wil realiseren: vijf dagen per week geen frisdrank, elke dag twee stukken fruit, elke dag een liter water, drie keer per week een uurtje wandelen,…

Samen met de groep maak je er werk van.

Kom in beweging en kies voor een gezonde start!

Deelnemen aan Lekker fit kost je 33 euro.

De cursus vindt plaats op: 30 januari, 13 februari, 27 februari, 13 maart en 27 maart, telkens om 19u30.

Nog niet helemaal overtuigd? Kom naar de gratis infosessie op woensdag 9 januari 2019 om 19u30 in zaal Uithem in AC Aen den Hoorn te Zoutleeuw!

Meer info of inschrijven? jaimylee.wouters@zoutleeuw.be

Terug naar alle nieuws