aaa
rss
Printvriendelijke versie

Openingsuren BKO op woensdag 20 maart 2019

Bookmark and Share
IMG_2198 (Mobile).JPG

Naar aanleiding van de aangekondigde staking in het onderwijs op 20 maart 2019 hebben wij met alle scholen contact opgenomen om ons te informeren of de schoolpoorten al dan niet geopend zullen zijn. De buitenschoolse kinderopvang is zoals steeds op woensdag geopend van 06u30 tot 08u30 en van 11u30 tot 18u30.
De leerkrachten van de GVBS St. Leonardus maken allemaal gebruik van hun stakingsrecht. De school vraagt dat de ouders de kinderen die dag thuis laten.
Voor de kleutertjes en kinderen van het lager onderwijs van GVBS St. Leonardus organiseren wij dus geen ochtendopvang op 20/03.

De kinderen van De Kleine Picasso, De Oogappel en de Tinteltuin kunnen zoals anders, gewoon gebruik maken van de ochtendopvang. Wij brengen de kinderen naar school volgens het gebruikelijke principe met het busje van de gemeente.  Deze scholen staken niet of voorzien zelf in opvang.

Uiteraard kunnen ook de kinderen van de GVBS St. Leonardus vanaf 11u30 bij ons terecht.

Wanneer je kind deelneemt aan de lessen van de academie kan je best contact opnemen met het secretariaat om te informeren of de leerkrachten al dan niet zullen staken.
De directies hebben hier momenteel nog geen zicht op. (secretariaat beeld 011/701.620 – secretariaat woord 011/701.650)
Indien de lessen gewoon doorgaan zorgen wij er uiteraard voor dat de kinderen tijdig aanwezig zijn.

Terug naar alle nieuws