aaa
rss
Printvriendelijke versie

Buitenspeeldag 2019

Bookmark and Share
Facebook Profielfoto Buitenspeeldag.jpg

Nog nooit van de Buitenspeeldag gehoord? Dan zat jij de laatste negen jaar op een andere planeet!

De Buitenspeeldag is een initiatief van Nickelodeon en de Vlaamse Overheid. En op woensdag 24 april 2019 wordt het al voor de 10de keer georganiseerd.

Alle kindertv-zenders gaan die namiddag op zwart, je hebt dus geen enkel excuus om binnen te blijven. Overal in Vlaanderen worden er activiteiten georganiseerd waarin je al je energie kwijt kan, ook in de omgeving van het stadspark van Zoutleeuw!

Van 13u tot 17 u kan je hier spelen, sporten, springen… en nog veel meer. Zorg dat je er bij bent!

Dit initiatief is geen alternatief voor kinderopvang maar een open speeldag. Kinderen die pas later kunnen aanwezig zijn, geen probleem: onze poorten staan de hele namiddag open om jou een unieke en boeiende namiddag te bezorgen.

Wanneer: woensdag 24 april 2019, van 13u tot 17u

Waar: omgeving stadspark van Zoutleeuw - Aen den Hoorn

Gratis!

Om het veilig te houden voor de kinderen zal de oorspronkelijke inrit naar het gemeentehuis volledig afgesloten worden voor alle verkeer. De nieuwe inrit tussen de politie en Aen den Hoorn blijft wel open, maar het plein voor het cafetaria wordt wel volledig afgesloten.

Parkeren kan op de volgende locaties: - de parking van GC de Passant aan de kant van de Delhaize - onder het gebouw 'Aen den Hoorn' - op de parking van de politie (achterkant gebouw).

Het gemeentehuis in het stadspark blijft te voet bereikbaar.

Info: 011/94.90.50

Mail: depassant@zoutleeuw.be

Terug naar alle nieuws