Interne Zaken

De dienst interne zaken bestaat uit het secretariaat en de diensten informatica en personeelszaken.

Contactpersonen

Carla Reynders

Communicatieambtenaar

T 011 78 91 76

Mail

Functieomschrijving

Zij zorgt voor ondersteuning van de stadssecretaris voor de dagdagelijkse leiding van de stadsadministratie en vervanging van de secretaris bij afwezigheid. Zij staat in voor de communicatie tussen de burger en de burgemeester. Als informatieambtenaar maakt zij de bevolking wegwijs doorheen de stadsadministratie en verzorgt zij de coördinatie van de redactie van het stedelijk informatieblad “De Zoutpot”. Teksten hiervoor kan u bezorgen aan de hoofdredacteur Toon Willems (mail) of aan het redactiesecretariaat (mail). De deadlines van de tweemaandelijkse editie kan u steeds vinden op de laatste pagina van het infoblad. U vindt alle verschenen nummers terug op www.zoutleeuw.be.

Geert Nys

T 011 78 91 83

Mail 

Functieomschrijving :

Hij fungeert als interne ondersteuning van de stedelijke diensten op het vlak van informatica. Hij behandelt de aanvragen van evenementen en tijdelijke verkeersreglementen. Hij is tevens de ambtenaar voor nood- en interventieplanning.

Sonja Vandevelde

T 011 78 91 89

Mail

Functieomschrijving :

Zij staat in voor het personeelsbeleid en de personeelsadministratie. Tevens kan je bij haar terecht voor een bewijs van goed gedrag en zeden.

Producten

  Contacteer ons

  Vincent Betsstraat 15
  3440 Zoutleeuw
  T 011 78 91 76
  F 011 78 42 22
  Mail ons

  Openingsuren

  ma.: gesloten

  di.-za.: 09u - 12u

  wo: 13u - 16u

  do.: 16u - 19u