Openingsuren & contact

Plantjesweekend Kom Op Tegen Kanker 2020

Dit jaar ziet het Plantjesweekend in Zoutleeuw er helemaal anders uit. Met het coronavirus willen we geen risico’s nemen en kan een traditionele huis aan huisverkoop of in de supermarkt met vrijwilligers niet doorgaan.
Gezondheid gaat voor. Met als gevolg dat Kom op tegen Kanker zijn plantjes enkel online via plantjesweekend.be aanbiedt.

Terug 2000 plantjes verkopen in Zoutleeuw wordt een fikse uitdaging waarbij alle hulp welkom is! Tot 20 september kan je enkel zelf plantjes bestellen en rechtstreeks betalen (7 euro/stuk) via website www.plantjesweekend.be.

Maar je kan ze wel laten leveren in Zoutleeuw, zonder leveringskosten! Duid hiervoor het afhaalpunt Zoutleeuw AC Aen den Hoorn aan.

Afhaalpunt Zoutleeuw (achterkant AC Aen den Hoorn: balie toeristische dienst, langs parking Passant):
  • op woensdag 23 september van 12 tot 17 uur of
  • op donderdag 24 september van 14 tot 18 uur of
  • bij Aveve Halle-Booienhoven (26-30 september).

    Tip: vraag ineens bij vrienden en familie wie een plantje wil en plaats een gezamenlijke bestelling. In een stevige doos van 20 stuks bv. Zo beperk je de leverkost en je ecologische voetafdruk. Je vrienden en familie pikken het plantje daarna bij jou op of jij bezorgt het hen. Zelf kun je de azalea’s afhalen bij het afhaalpunt van Zoutleeuw.

Of spreek een KOTK-vrijwilliger aan in je buurt die jou een plantje wil leveren.
We hopen op ieders begrip en bedanken al wie zich inzet om van de onlineverkoop een succes te maken.
Gepubliceerd op donderdag 3 september 2020 14.11 u.