Openingsuren & contact

Winteravond: Een atypische boekvoorstelling: "De natuur in ... met Joeri Cortens" (Zoutleeuw) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Er was eens…

een boek. Het was een beetje anders dan de andere boeken. Over een gezin dat regelmatig de natuur intrekt. Vol avonturen die inspireren en doen wegdromen. Bol van scherpe observaties, weetjes en inzichten in de natuur van de lage landen.

Nu is er een lezing...

Ze is een beetje anders dan andere lezingen. Natuur blijft de groene draad, maar met een vleugje humor, een streepje muziek en een tikkeltje theater krijgen de vertellingen meer kleur dan een zonsondergang op een zwoele zomeravond.

We kennen hem allemaal van TV. Hij werkte oa mee aan programma's als 'Het zijn net mensen' of 'De Cooke&Verhulst Show' en presenteerde zijn eigen show op VTM 'Wild van dieren'.

Joeri is bioloog, educatief medewerker verbonden aan Natuurpunt en een eersteklas natuurkenner. Als Joeri vertelt, straalt de passie van hem af. Hij neemt je mee op avontuurlijke tocht door de natuur van de Lage Landen. Zijn natuurlijke flair en ludieke aanpak zorgen ervoor dat je aan zijn lippen hangt.

Prijs

6,00€. Ter plaatse te betalen.

Deelnemen

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging.

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Provinciedomein Het Vinne

Organisatie

Natuurpunt Zoutleeuw

Filter op categorie