Openingsuren & contact

Zomeren aan de Gete

Waag je deze zondag als god in Frankrijk. Deze dag wordt de Leopoldplaats en het OCWM park omgevormd tot een gezellige avondmarkt en één groot gezellig terras langs het water. Verscheidene foodtrucks zullen de fijnproevers onder ons voorzien van een hapje en een drankje. Hieronder meer info

Avondmarkt
Ben je op zoek naar leuke koopjes? Kom dan tussen 16.00 u en 21.00 u naar onze avondmarkt op de Prinsleopoldplaats. De Prinsleopoldplaats en een deel van het OCMW park worden omgetoverd tot een gezellige avondmarkt.
Ben jij geïnteresseerd om deel te nemen aan deze rommelmarkt? Stuur dan een mail naar rommelmarkt3440@gmail.com.


Foodtrucks
Voor een hapje groot of klein moet je bij La Douce Liejef zijn. Vanaf 16.00 u kan je langskomen voor een lokale delicatesse. We zorgen voor een gevarieerd aanbod van foodtrucks, zodat u naar hartenlust kan proeven van streekgebonden gerechten vergezeld van een lokaal drankje.

La Douce Liejef
Wil je tijdens de slotetappe van de ronde van Frankrijk komen supporteren voor Wout van Aert, Dylan Theuns of een andere wielrenner? Dan zit je goed op La Douce Liejef! Op het OCMW park kan je de 21ste etappe van de tour de France live volgen.
We voorzien ook animatie voor de hele familie. Zo kan je om 17.00 u meedoen aan de 'Grote stoelendans van Zoutleeuw'. Doe mee en win een leuke troostprijs of een nog leukere hoofdprijs

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Inschrijven

Organisatie

Dienst Vrije Tijd Zoutleeuw

Filter op categorie