Openingsuren & contact

Workshop Focus en aandachtsmanagement

Er was nog nooit zoveel afleiding als vandaag. De onbewust binnensluipende stroom aan verleidingen, telefoontjes, mails, meldingen start bij het wakker worden en eindigt bij het slapengaan. In zo'n omgeving hebben we sterk het gevoel dat we geleefd worden en nergens meer voldoende tijd voor hebben. Daarenboven heeft deze leefwijze een enorme invloed op onze eigen verwachtingspatronen en overtuigingen.

Wie de vaardigheid ontwikkelt om zich bewust te worden van deze onderstroom van niet-aflatende prikkels en erin slaagt deze te kanaliseren zal veel mentale energie winnen, productiever zijn en uiteindelijk ook meer werk- en leefvoldoening ervaren.

Tijdens de opleiding zoomen we in op verschillende wetenschappelijke inzichten over de werking van het brein, over concentratiespanning en over werkmethoden. Deze inzichten toetsen we op jouw dagdagelijkse realiteit, zodat het echt beklijft en je meteen aan de slag kan om het anders te doen. Gelukkig is ons brein plastisch en weten we uit ervaring dat ander gedrag echt mogelijk is.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 139,00

Inschrijven

Contact

E-mail
rudi@fulfil.be
tel.
0495283747

Organisatie

FulFil

Filter op categorie