Openingsuren & contact

Meedenksessie voor regio Geetbets / Kortenaken / Zoutleeuw

* Heeft jouw vereniging goede ideeën om de noden van je buurt aan te pakken of om de buurtwerking te stimuleren? Dan is de meedenksessie van dinsdag 18 april iets voor jou! *

Vanaf eind 2023 tot eind 2027 voorzien Europa, Vlaanderen en de provincie Vlaams-Brabant middelen voor kleinschalige lokale initiatieven die inzetten op leefbare dorpen en wijken. Dit zijn buurten waar men ontmoetingsplekken voor jong en oud voorziet en aandacht heeft voor lokale voeding en een groene omgeving. De Hagelandse gemeenten dingen mee om erkend te worden voor dit belangrijk subsidieprogramma.
Om onze aanvraag kracht bij te zetten luisteren we heel graag naar jouw ideeën en de noden die je ziet in je vereniging, buurt, dorp of de hele regio.

>> Op dinsdag 18 april organiseren we samen met de gemeenten Geetbets & Kortenaken en stad Zoutleeuw een meedenksessie. Hierin schetsen we de mogelijkheden van dit subsidieprogramma, zoeken we samen naar inspiratie en denken we na over de mogelijke kansen in jouw buurt of gemeente.

De meedenksessie voor inwoners van Geetbets, Kortenaken en Zoutleeuw vindt plaats op dinsdag 18 april van 19 tot 22 uur in OC De Kring (Vincent Betsstraat 8B, 3440 Zoutleeuw).

>> Schrijf je hier in voor deze sessie: https://forms.gle/AXx7XJsbJrVu5nyV8

In totaal worden 6 meedenksessies georganiseerd verspreid over het Hageland. Indien deze datum niet past, kan je uiteraard bij een andere sessie aansluiten. Alle data en details vind je op https://hagelandplus.be/web/page/131

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met vzw LEADER Hageland, hagelandplus@vlaamsbrabant.be of 016 26 77 53.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Inschrijven

Organisatie

LEADERwerking Hageland vzw

Filter op categorie