Openingsuren & contact

Beleefpas wordt UiTPAS Beleefregio: een vrijetijdspas voor iedereen!

UiTPAS, de voordeelkaart voor cultuur en vrije tijd, is er binnenkort ook in onze Beleefregio. De 3-in-1 pas voor je vrije tijd: voordelen & punten voor sport, jeugd & cultuur voor jong & oud

UiTPAS, de voordeelkaart voor cultuur en vrije tijd, is er binnenkort ook in onze Beleefregio. Met de UITPAS Beleefregio kan je in Zoutleeuw, Bekkevoort, Geetbets, Glabbeek, Kortenaken en Linter voordelig deelnemen aan tal van cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten. Kortom, UiTPAS is jouw sleutel tot vrije tijd!

De 3-in-1 pas voor je vrije tijd: 

  • voordelen & punten
  • voor sport, jeugd & cultuur
  • voor jong & oud

Met de UiTPAS spaar je punten wanneer je deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten van Uit-partners in heel Vlaanderen. De gespaarde punten ruil je in voor mooie voordelen, zoals korting, een gratis drankje, gratis tickets of een gadget... Als je een UiTPAS aankoopt, krijg je meteen al enkele leuke welkomstvoordelen cadeau!

De UiTPAS is er voor iedereen, jong en oud. Kinderen en jongeren tot 18 jaar krijgen hun UiTPAS Beleefregio gratis, volwassenen betalen € 5. De UiTPAS staat op naam: elk gezinslid heeft een eigen pas nodig en kan dus genieten van de voordelen. Je hoeft maar één keer een UiTPAS aan te kopen, deze is immers levenslang geldig!

Mensen met een beperkt budget kunnen onder bepaalde voorwaarden een UiTPAS aan kansentarief kopen voor € 1. Op vertoon van je UiTPAS aan kansentarief krijg je 80% korting bij deelname aan activiteiten van UiTPAS-aanbieders!

Vanaf begin maart kan je de UiTPAS Beleefregio afhalen op verschillende locaties in Zoutleeuw, Bekkevoort, Geetbets, Glabbeek, Kortenaken en Linter. Volg zeker onze sociale media-kanalen!

Voor een overzicht van alle activiteiten in onze regio kan je terecht op www.UiTPASBeleefregio.be

Meer info: Dienst Vrije Tijd – 011 94 90 51 of cultuur@zoutleeuw.be

Gepubliceerd op vrijdag 9 februari 2024 8.56 u.