Openingsuren & contact

Boodschappendienst Corona

De maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben een grote impact op veel mensen. Zeker voor personen uit de risicogroepen, onder andere ouderen, mensen met een verzwakt immuunsysteem en zij in thuisisolatie is de impact groot.

Voor hen heeft de gemeente en het OCMW een boodschappendienst opgericht voor de aankoop van levensmiddelen en aankopen bij de apotheek.

Binnen het OCMW zetten wij een callcenter op waar mensen die zelf niet meer kunnen gaan winkelen terecht kunnen om hierbij hulp te vragen. Wij stellen een aantal personeelsleden vrij om voor deze kwetsbaren boodschappen te doen. Het callcenter noteert uw gegevens en zorgt ervoor dat een medewerker voor u noodzakelijke inkopen kan gaan doen bij onze lokale handelaars.

Het callcenter is bereikbaar op weekdagen van 9 tot 16 uur op het nummer 011 78.92.10 of stuur een mailtje naar socialedienst@ocmwzoutleeuw.be

Uiteraard dient hierbij steeds rekening gehouden te worden met de richtlijnen, hygiënische voorschriften en de voorzorgsmaatregelen.

Direct contact is niet toegelaten. Respecteer steeds een afstand van minstens 1,50 meter wanneer u contact heeft. Iedereen dient een strikte handhygiëne toe te passen.

Gepubliceerd op vrijdag 22 januari 2021 11.47 u.