Openingsuren & contact

Gratis Energiefit-avond Dakisolatie

Geen technische termen, we spreken jouw taal. Via praktijkvoorbeelden ontdek je alle voor- en nadelen van materialen en technieken. Voorkennis is niet nodig. Inschrijven is verplicht: www.fluvius.be/energiefit.

Je dak ‘energiefit’ isoleren?

Doelgroep: iedereen die zijn woning energiezuiniger en comfortabeler wil maken

Dakisolatie is één van de beste investeringen voor je woning. Want warme lucht stijgt, zodat je woning de meeste warmte verliest via je dak. Je dak isoleren kan bovendien op veel manieren. En vaak zijn de werken minder ingrijpend dan je denkt.

Laat je niet afschrikken, maar informeer je goed. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en meer wooncomfort. Schrijf je daarom vandaag nog in voor onze gratis Energiefit- avond in Zoutleeuw.

Advies in mensentaal

Fluvius en Dialoog ontwikkelden samen een avondsessie, waarin je alles te weten komt over dakisolatie. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor- en nadelen van materialen en technieken.

Schrijf je vandaag nog in!

Deze Energiefit-avond is gratis. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Praktisch

De Energiefit-avond Dakisolatie in Zoutleeuw vindt plaats op woensdag 18 september 2019 in het administratief centrum Aen den Hoorn, Aen den Hoorn 1 te Zoutleeuw, van 19.30 uur tot 21 uur. Inschrijven kan via de website www.fluvius.be/energiefit of in het administratief centrum.

 
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2019 11.32 u.