Openingsuren & contact

Inschrijvingen De kleine picasso

Hallo, mag ik even storen ? Heeft u even tijd? Dan wil ik u graag mijn fantastische schooltje even voorstellen.

Mijn schooltje is klein, maar heel fijn! Het is het gemeentelijke kleuterschooltje ‘’De Kleine Picasso’’. Leuke naam, neen? Wie weet zit de nieuwe Picasso nu wel bij ons op school? Ik kan naar school met het gratis busje van de school, dat komt me thuis of op de opvang halen en brengt me ook weer terug als het nodig is. Op deze manier moeten mama en papa zich geen zorgen maken over mijn vervoer

Weet je wat ik ook leuk vind? Iedere maand gaan de kleuters van de tweede kleuterklas naar het woonzorgcentrum. Daar dansen en knutselen ze met de bewoners, want zeg nu eens, wie zou dat nu niet leuk vinden?

Als we in de derde kleuterklas zitten, leren ze ons een vreemde taal, le français. On chante et on joue en zo leren we al spelend Frans. Eigenlijk is het zo wel heel leuk om een andere taal te leren.

Het allerleukste is de sterrenwacht. Dan mogen alle kleutertjes van de derde kleuterklas in school blijven slapen. We kijken naar de sterren, de juf vertelt ons over de sterren en planeten tijdens een echt logeerpartijtje, echt supercool!

Kom het gewoon zelf ontdekken! Jullie zijn altijd welkom, op ieder moment van het schooljaar!

Gemeentelijke kleuterschool De kleine Picasso
Vinnestraat 45
3440 Halle-Booienhoven
Tel.: 011 78 27 94
Mail
Facebook

Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2019 14.24 u.