Openingsuren & contact

LICHT Zoutleeuw is op zoek naar gemotiveerde burgers!

Samen met de provincie en het Klimaatnetwerk Vlaams-Brabant start de stad LICHT Zoutleeuw op om samen met burgers hernieuwbare energie in Zoutleeuw op de kaart te zetten.

Onder de vleugels van dit initiatief starten burgers nieuwe energieprojecten op die ofwel het aandeel hernieuwbare energie doen toenemen ofwel de energieconsumptie doen verlagen. De financiering van deze projecten gebeurt via rechtstreekse burgerparticipatie. Zo mondt LICHT Zoutleeuw op termijn misschien wel uit in een volwaardige energiecoöperatie.

Als beginnend burgerinitiatief wordt LICHT Zoutleeuw professioneel begeleid door De Kringwinkel Hageland, Ecolife en Ecopower. De Stad Zoutleeuw faciliteert de groep hierbij maximaal door relevante informatie te verzamelen, logistieke kwesties te organiseren en zich te ontfermen over de communicatie.

Doe mee!

Sluit aan bij LICHT Zoutleeuw en begin mee energieprojecten op te starten. Je hoeft hiervoor geen ‘techneut’ te zijn. Ook mensen met financiële kennis, ervaren communicators, enthousiaste verkopers en harde werkers zijn nodig in de groep.

Waar mag je je aan verwachten? De LICHT groep komt vijf keer samen onder begeleiding van Ecolife en/of Ecopower. Afhankelijk van het tempo van de groep zal er tussendoor opvolging nodig zijn. Dit wordt in onderling overleg afgesproken.

De info-vergadering over LICHT Zoutleeuw gaat door op dinsdag 17 september 2019 om 20u. Je kunt vrijblijvend komen luisteren.
Interesse? Vul hier het contactformulier in.

Inschrijvingsformulier LICHT Zoutleeuw

Praktisch
Datum: Dinsdag 17 september 2019
Locatie: AC Aen den Hoorn, Aen den Hoorn 1 te Zoutleeuw
Tijd: 20u00

Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2019 11.48 u.