Openingsuren & contact

Liejef Renoveert

Het doet je misschien nog een belletje rinkelen, het project “Liejef Renoveert” in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant. Er is goed nieuws, er zijn terug 2 plaatsen beschikbaar om deel te nemen! Wees er dus snel bij.

Wat houdt dit project precies in?

Wanneer je interesse hebt om je woning te renoveren kan je hiervoor deskundig advies krijgen, geheel gratis, maar er is meer. Misschien heb je niet voldoende budget om de woning te renoveren en is een lening geen haalbare oplossing voor jou? Ook dan zal er gezocht worden naar budget om je woning te renoveren tot een kwaliteitsvolle en energiezuinige woning. In sommige gevallen wordt er door de provincie een budget tot 30.000 euro beschikbaar gesteld. Dit moet pas terugbetaald worden wanneer de woning van eigenaar wijzigt. Een provinciale renovatiebegeleider volgt samen met jou de werken op.

Welk deel van de stad komt in aanmerking?

Woningen uit heel Zoutleeuw en de deelgemeenten Budingen, Dormaal, Halle-Booienhoven en Helen-Bos komen in aanmerking. 

Komt iedereen in aanmerking?

Het project is bedoeld om mensen met een beperkt inkomen een duwtje in de rug te geven om hun woning te verbeteren. Je moet eigenaar zijn van de woning en er zelf wonen maar deze woning moet wel jouw enige eigendom zijn. 65 plussers krijgen voorrang.

Klinkt dit interessant en wil je graag meer informatie?

Neem contact op met het Wooninfopunt van Zoutleeuw via wooninfopunt@zoutleeuw.be of telefonisch op het nummer 0491 37 03 06 of 011 94 90 36.

Gepubliceerd op donderdag 15 september 2022 11.02 u.