Openingsuren & contact

Vacature WZC De Vesten ergotherapeut

Momenteel zijn wij op zoek naar één ergotherapeut om ons team in woonzorgcentrum De Vesten te versterken.

De Vesten wil een huis zijn waar bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers zich thuis voelen. Iedere medewerker gaat op zoek naar de noden, wensen en behoeften van de bewoner. Van hieruit vertrekt het realiseren van wonen, zorgen en leven. Onderbouwd door dialoog met de bewoner, de inzet van de talenten van de medewerkers en evoluerend naar doorgedreven professionaliteit en kwaliteit in een lerende organisatie.

Als ergotherapeut peil je naar de mogelijkheden die nog resten bij de bewoners en hoe zij daar vanuit hun noden, wensen en behoeften mee om willen gaan. In nauwe samenwerking met de begeleider wonen en leven geef je het wonen en leven mee handen en voeten. Daarnaast maak je de medewerkers warm om mee in het verhaal van wonen en leven te stappen en geef je hen tools in handen om wonen en leven in praktijk om te zetten zodat het een gedeelde verantwoordelijkheid wordt.

AANBOD

Voor de functie van ergotherapeut bieden wij een contractuele aanstelling aan met verloning volgens IFIC categorie 14. Je prestatiebreuk is in onderling overleg te bepalen en zowel een halftijds, deeltijds als voltijdse tewerkstelling is mogelijk. Daarnaast wordt er ook een wervingsreserve voor twee jaar aangelegd, eventueel met drie jaar verlengbaar.

Je komt terecht in een tof team met ruime verantwoordelijkheid, diverse taakinhoud, een aantrekkelijke verloning. Je krijgt daarnaast nog bijkomende extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler en vergoeding woon-werkverkeer (fiets of openbaar vervoer). Je kan opleiding volgen in functie van je persoonlijke ontwikkeling.

VOORWAARDEN

Diplomavoorwaarden: bachelor ergotherapie

INTERESSE?

Solliciteren kan door tot en met 5 juni 2024 het sollicitatieformulier in te vullen 

Online sollicitatieformulier

of je motivatiebrief, cv en kopie van je diploma:

  • te mailen naar vacature@zoutleeuw.be
  • OF te verzenden naar Prins Leopoldplaats 3, 3440 Zoutleeuw t.a.v. het vast bureau
  • OF af te geven tegen ontvangstbewijs op het OCMW secretariaat Prins Leopoldplaats 3, 3440 Zoutleeuw.

SELECTIEPROCEDURE

Word je weerhouden op basis van je kandidaatstelling. Dan nodigen wij je graag uit op een sollicitatiegesprek.

De timing van de selectieprocedure wordt in de loop van januari bekend gemaakt. 

Aarzel niet om bijkomende informatie te vragen

Over de functie-inhoud en ons woonzorgcentrum: Goedele Romanus, directeur WZC (011/58.63.09 of goedele.romanus@ocmwzoutleeuw.be).

Over de selectieprocedure, aanbod en voorwaarden: Elke Vanbrabant, medewerker personeelsdienst (011/94.90.97 of vacature@zoutleeuw.be). 

Gepubliceerd op woensdag 15 mei 2024 12.30 u.