Openingsuren & contact

Ouderbevraging BOA

Jouw mening is onze troef!

Bevraging over buitenschoolse opvang en activiteiten

In Zoutleeuw is er een uitgebreid aanbod aan buitenschoolse opvang en activiteiten. Dat aanbod willen we zo goed mogelijk afstemmen op de doelgroep, namelijk kinderen en ouders.

Aan de hand van een bevraging van de ouders willen we de noden en behoeften, wensen en drempels m.b.t. buitenschoolse opvang en activiteiten in kaart brengen. De resultaten van deze bevraging zijn het uitgangspunt om werk te maken van een betere afstemming van het aanbod. Op deze manier krijgen alle kinderen kansen om zich te ontplooien, kunnen ouders werk, opleiding en gezin combineren en voelt elk gezin zich welkom in onze stad.

Hoe meer mensen deze bevraging invullen, hoe accurater de resultaten! Daarom een warme oproep op de bevraging in te vullen via deze link: Ouderbevraging BOA

De bevraging is gericht op ouders van kinderen tussen 3 en 12 jaar en duurt max. 10 min.

Wie de bevraging toch liever op papier invult, kan hiervoor terecht in BKO De Leeuwtjes en bij de dienst vrije tijd (De Passant).

Laat dus zeker van je horen want … Jouw mening is onze troef!

Je maakt bovendien kans op een Beleefpas-bon: onder alle inzendingen wordt 3 kortingbonnen t.w.v. € 20 verloot, die je o.a. kan gebruiken bij een volgende deelname aan een sportkamp of een andere Beleefactiviteit (www.beleefpas.be).