Openingsuren & contact

Permanente vacature WZC De Vesten verpleegkundige

We zijn steeds op zoek naar verpleegkundigen om ons team in woonzorgcentrum De Vesten te versterken.

De Vesten wil een huis zijn waar bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers zich thuis voelen. Iedere medewerker gaat op zoek naar de noden, wensen en behoeften van de bewoner. Van hieruit vertrekt het realiseren van wonen, zorgen en leven. Onderbouwd door dialoog met de bewoner, de inzet van de talenten van de medewerkers en evoluerend naar doorgedreven professionaliteit en kwaliteit in een lerende organisatie.

Als verpleegkundige bied je kwaliteitsvolle hulp en zorg die er specifiek op gericht is om de levenskwaliteit van de bewoners te behouden, te herstellen of te ondersteunen en draag je mee zorg aan een aangename woon- en leefomgeving. Je doet dit als lid van een multidisciplinair team dat overlegt en samenwerkt om vooropgestelde doelen te bereiken. We dagen je uit om hierin je weg te vinden en te groeien met de competenties en talenten waarover je beschikt. Begeleiding in huis en het volgen van opleiding zijn voorzien. Je bent positief ingesteld en zet je met hart en ziel in voor de zorg en het welzijn van onze 68 bewoners.

AANBOD

We zijn steeds op zoek naar verpleegkundigen voor ons woonzorgcentrum!

Voor de functie van verpleegkundige bieden wij een contractuele aanstelling aan met verloning volgens IFIC categorie 14 of 14b. Je prestatiebreuk is in onderling overleg te bepalen en zowel een halftijds, deeltijds als voltijdse tewerkstelling is mogelijk.

Je krijgt bijkomende extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler en vergoeding woon-werkverkeer (fiets of openbaar vervoer). Je kan opleiding volgen in functie van je persoonlijke ontwikkeling.

VOORWAARDEN

Diplomavoorwaarden: bachelor of HBO5 verpleegkunde

Visum verpleegkundige

INTERESSE?

Solliciteren kan door het sollicitatieformulier in te vullen 

Solliciteer hier

of je motivatiebrief, cv en kopie van je diploma:

  • te mailen naarvacature@zoutleeuw.be¬†
  • OF te verzenden naar Prins Leopoldplaats 3, 3440 Zoutleeuw t.a.v. het vast bureau
  • OF af te geven tegen ontvangstbewijs op het OCMW secretariaat Prins Leopoldplaats 3, 3440 Zoutleeuw.

SELECTIEPROCEDURE

Word je weerhouden op basis van je kandidaatstelling. Dan nodigen wij je graag uit voor een sollicitatiegesprek. Als dit gesprek positief bevonden wordt, dan kom je in aanmerking zodra er een open vacature is.

Aarzel niet om bijkomende informatie te vragen

Over de functie-inhoud en ons woonzorgcentrum: Goedele Romanus, directeur WZC (011/58.63.09 of goedele.romanus@ocmwzoutleeuw.be)

Over de selectieprocedure, aanbod en voorwaarden: Elke Vanbrabant, medewerker personeelsdienst (011/94.90.97 of vacature@zoutleeuw.be).

Gepubliceerd op donderdag 11 januari 2024 10 u.