Openingsuren & contact

Stad Zoutleeuw lanceert ‘#Koop3440 Scan & Win’

Met deze campagne wil Zoutleeuw gedurende 4 maanden (van 16 december tot 15 april 2022) de lokale handelaars in de kijker zetten, alsook de inwoners en passanten aansporen om lokaal te kopen en te genieten van het lokale aanbod. Met als doel een verhoogde klantenbinding.

Ondernemers spelen een heel belangrijke rol in onze stad. Lokale handelaars zorgen voor heel wat dynamiek en ‘couleur local’ en dragen zo bij aan de leefbaarheid van onze stad. Dit zorgt er ook voor dat de stad aantrekkelijk blijft voor zowel inwoners als bezoekers, jong en oud.

Een digitale campagne dus, die gebruik maakt van de app Happy Hageland.

Door het scannen van een QR-code maken de klanten kans op het winnen van één van de cadeaucheques (2 x € 75) die de stad maandelijks verloot. De klant hoeft enkel de app te downloaden en zich te registreren, daarna verloopt alles bijna automatisch.

Iedere handelaar van de stad krijgt een toogdisplay met een persoonlijke QR-code en communicatiemateriaal om de campagne zichtbaar te maken in zijn of haar zaak.

Niet alleen de klanten kunnen iets winnen maar ook de handelaars kunnen voordeel halen uit deze campagne. We bieden hen zo de kans hun klanten beter te leren kennen. Zo kunnen zij gedurende die 4 maanden ook zelf een kleine attentie voorzien om te verloten onder hun klanten. In ruil krijgt de handelaar dan de gegevens van de klanten die bij hen de QR-code hebben gescand.

De aftrap van de campagne vond plaats op donderdag 16 december om 14.00 u. op de wekelijkse markt in het centrum van de stad Er was een promostand voorzien waar je terecht kan met je vragen over de campagne.


Meer info over de campagne:
#Koop3440


Programma kick-off campagne ‘#Koop3440 Scan & Win’ op 16 december 2021

Timing : 14.00 u.

Locatie : Grote Markt in Zoutleeuw

Programma :

 o Toespraak burgemeester Boudewijn Herbots: toelichting beleid van de stad

 o Toespraak gedeputeerde Monique Swinnen: toelichting Leader

 o Pierre-Bernard Van Acker: toelichting werking campagne

Hartelijk welkom! 
 
Gepubliceerd op vrijdag 10 december 2021 8.43 u.