Openingsuren & contact

Vacature administratief medewerker financiële dienst

Momenteel zijn wij op zoek naar een voltijds administratief medewerker om de financiële dienst te versterken.

Zoutleeuw is een plattelandsstad, aan de samenvloeiing van de Kleine en Grote Gete. In deze dynamische en groene omgeving, waar ruimte is voor initiatief, gebeuren alle ontwikkelingen met respect voor de aanwezige landschappelijke diversiteit en de cultuurhistorische waarden.

Onze voorzieningen met een duidelijk bovenlokaal karakter op vlak van onderwijs, zorg, justitie, erfgoed, toerisme, zijn troeven om een bijdrage te leveren aan een duurzame en sociale ontwikkeling van de regio. We streven naar een optimale samenwerking om zo onze bestuurskracht te garanderen en verder te ontwikkelen.

Het stadsbestuur staat voor een objectieve, transparante dienstverlening aan de burger met focus op het algemeen belang en gericht op toekomstige uitdagingen.

Als medewerker van de financiële dienst werk je mee aan het uitbouwen van dit verhaal. Je biedt, samen met de financieel directeur en de medewerkers van de financiële dienst, administratieve ondersteuning aan interne diensten voor wat betreft bestellingen en aankopen. Je registreert ontvangsten en uitgaven en helpt mee aan de administratie betreffende de belastingcyclus, het opmaken van de beleidsdocumenten en rapporteringen en het automatiseren van financiële processen. Je bent ook aanspreekpunt voor burgers en bestuur en tracht hen te helpen bij financiële vragen.

AANBOD

Voor de functie van administratief medewerker financiële dienst bieden wij een voltijdse contractuele aanstelling in afwachting van de definitieve invulling van de functie met verloning volgens de schaal C1-C3.

Je krijgt bijkomende extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler en vergoeding woon-werkverkeer (fiets of openbaar vervoer). Je kan opleiding volgen in functie van je persoonlijke ontwikkeling.

VOORWAARDEN

Diplomavoorwaarden: diploma secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs

INTERESSE?

Solliciteren kan door tot en met 19 juli 2022 je motivatiebrief, cv en kopie van je diploma:

  • te mailen naar vacature@zoutleeuw.be
  • OF te verzenden naar AC Aen Den Hoorn 1, 3440 Zoutleeuw t.a.v. het schepencollege
  • OF af te geven tegen ontvangstbewijs op de personeelsdienst, AC Aen Den Hoorn 1, 3440 Zoutleeuw.

Aarzel niet om bijkomende informatie te vragen

Over de functie-inhoud en de dienst: Peter Vanmechelen, financieel directeur (011/94.90.21 of peter.vanmechelen@zoutleeuw.be)

Over de selectieprocedure, aanbod en voorwaarden: Sonja Vandevelde, administratief medewerker personeelsdienst (011/94.90.04 of sonja.vandevelde@zoutleeuw.be

Gepubliceerd op donderdag 23 juni 2022 10 u.