Openingsuren & contact

Vacature pedagogisch coach BKO

Momenteel zijn wij op zoek naar een pedagogisch coach om de buitenschoolse kinderopvang van de stad Zoutleeuw te versterken.

De Buitenschoolse Kinderopvang van de stad Zoutleeuw wil een plaats zijn waar kinderen en ouders zich thuis voelen. Waar de medewerkers hun talenten kunnen inzetten en op mekaar kunnen rekenen. De medewerkers worden gestimuleerd om samen met de kinderen en ouders te zorgen voor een aangename, huiselijke en veilige omgeving met structuur in functie van een aangenaam verblijf voor alle kinderen.

Wil jij mee de pedagogische aanpak van onze buitenschoolse kinderopvang (2.5 tot 12 jaar) verder ontwikkelen?

Als pedagogisch coach heb je 3 kernopdrachten:

  1. Kinderbegeleiders versterken in hun pedagogische beroepscompetenties.
  2. Samen met de kinderbegeleiders instaan voor pedagogische en verzorgende taken.
  3. Samen met de verantwoordelijke van de kinderopvang de dagelijkse praktijk aftoetsen aan het pedagogische beleid van onze buitenschoolse kinderopvang en verbeterpunten aanpakken.

Wat maakt je geknipt voor de job?

Uiteraard heb je een hart voor kinderen en wil je vooral jouw pedagogische en coachende sterktes inzetten.

Je hebt een goede basis van pedagogische vaardigheden en kennis, aangevuld met enige werkvloerervaring met het uitvoeren van pedagogische en verzorgende taken.

Je hebt kennis van het pedagogisch raamwerk voor de doelgroep van 2,5 tot 12 jaar. Kennis van de kinderopvang en de kaders die daarin gebruikt worden zijn een pluspunt.

Je bent een goede observator zodat je de invulling van de opdracht kan aanpassen aan de noden van ons team. Je bent iemand die graag samenwerkt met anderen om tot gedragen resultaten te komen. Je neemt initiatief tot overleg en weet tot evenwichtige oplossingen te komen.

Als pedagogisch coach werk je onder leiding van en rapporteer je aan de verantwoordelijk van de buitenschoolse opvang.

Aanbod

Voor de functie van pedagogisch coach bieden wij een deeltijdse (7.6/38) contractuele aanstelling van bepaalde duur (1 jaar, eventueel verlengbaar met 1 jaar) met verloning volgens salarisschaal B1-B3.

Je komt terecht in een tof team met diverse taakinhoud. Je krijgt bijkomende extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, 2 de pensioenpijler en vergoeding woon-werkverkeer (fiets of openbaar vervoer). Verder zijn er ruime vormingsmogelijkheden.

Voorwaarden

Je bezit minimaal een bachelordiploma (bij voorkeur pedagogie, onderwijs, orthopedagogie of sociaal werk) en aantoonbare competenties of voldoende relevante ervaring hebben op pedagogisch vlak rond kinderopvang.

Interesse?

Solliciteren kan tot uiterlijk 21 maart 2023 door je motivatiebrief, cv en kopie van je diploma:

  • te mailen naar vacature@zoutleeuw.be
  • OF te verzenden naar Aen den Hoorn 1, 3440 Zoutleeuw t.a.v. het college van burgemeester en schepenen
  • OF af te geven tegen ontvangstbewijs op de personeelsdienst Aen den Hoorn 1, 3440 Zoutleeuw.

Aarzel niet om bijkomende informatie te vragen

Over de functie-inhoud en onze dienst buitenschoolse kinderopvang : Griet Vandewijngaerden, coördinator IBO (diensthoofd) 011/94.90.81 of griet.vandewijngaerden@zoutleeuw.be

Over de selectieprocedure, aanbod en voorwaarden, Sonja Vandevelde, administratief medewerker personeelsdienst 011/94.90.04 of sonja.vandevelde@zoutleeuw.be

Gepubliceerd op dinsdag 28 februari 2023 10 u.