Openingsuren & contact

Vacature technisch assistent logistiek

Momenteel zijn wij op zoek naar een voltijds en halftijds technisch assistent logistiek voor het OCMW en WZC.

Zoutleeuw is een plattelandsstad, aan de samenvloeiing van de Kleine en Grote Gete. In deze dynamische en groene omgeving, waar ruimte is voor initiatief, gebeuren alle ontwikkelingen met respect voor de aanwezige landschappelijke diversiteit en de cultuurhistorische waarden.

Onze voorzieningen met een duidelijk bovenlokaal karakter op vlak van onderwijs, zorg, justitie, erfgoed, toerisme, zijn troeven om een bijdrage te leveren aan een duurzame en sociale ontwikkeling van de regio. We streven naar een optimale samenwerking om zo onze bestuurskracht te garanderen en verder te ontwikkelen.

Het stadsbestuur staat voor een objectieve, transparante dienstverlening aan de burger met focus op het algemeen belang en gericht op toekomstige uitdagingen.

Als technisch assistent logistiek sta je mee in voor het onderhoud van de gebouwen en lokalen van het lokaal bestuur en draag je op deze manier bij tot een nette, hygiënische en gezellige leefomgeving voor alle burgers en werkomgeving voor de personeelsleden. Verder sta je ook in voor de logistieke ondersteuning van de gemeentelijke diensten en bied je ondersteuning bij manifestaties, feestelijkheden, recepties en vergaderingen .

AANBOD

Voor de functie van technisch assistent logistiek bieden wij een voltijdse en een halftijdse contractuele aanstelling van onbepaalde duur aan met verloning loonschaal D1-D3.

Je krijgt bijkomende extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler en vergoeding woon-werkverkeer (fiets of openbaar vervoer). Je kan opleiding volgen in functie van je persoonlijke ontwikkeling.

Ook leggen we een gezamenlijke werfreserve voor stad en OCMW aan voor 2 jaar eventueel verlengbaar met 2 jaar.

VOORWAARDEN

Geen diplomavoorwaarden

INTERESSE?

Solliciteren kan door tot en met 19 juli 2022 je motivatiebrief en cv:

  • te mailen naar vacature@zoutleeuw.be
  • OF te verzenden naar AC Aen Den Hoorn 1, 3440 Zoutleeuw t.a.v. het schepencollege
  • OF af te geven tegen ontvangstbewijs op de personeelsdienst, AC Aen Den Hoorn 1, 3440 Zoutleeuw.

Aarzel niet om bijkomende informatie te vragen

Over de functie-inhoud en de dienst: Sarah Toppets, beleidscoördinator beleid en organisatie waarnemend (011/78.92.14 of sarah.toppets@ocmwzoutleeuw.be)

Over de selectieprocedure, aanbod en voorwaarden: Sonja Vandevelde, administratief medewerker personeelsdienst (011/94.90.04 of sonja.vandevelde@zoutleeuw.be) 

Gepubliceerd op donderdag 23 juni 2022 10 u.