Openingsuren & contact

Vacature WZC De Vesten kinesitherapeut

Momenteel zijn wij op zoek naar een kinesitherapeut om ons team in woonzorgcentrum De Vesten te versterken.

De Vesten wil een huis zijn waar bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers zich thuis voelen. Iedere medewerker gaat op zoek naar de noden, wensen en behoeften van de bewoner. Van hieruit vertrekt het realiseren van wonen, zorgen en leven. Onderbouwd door dialoog met de bewoner, de inzet van de talenten van de medewerkers en evoluerend naar doorgedreven professionaliteit en kwaliteit in een lerende organisatie.

Als kinesitherapeut vertrek je van “bewegen” als insteek om samen met de bewoner en/of zijn naasten te zoeken hoe de bewoner dit ziet en hoe jij dit vanuit je functie en expertise kan ondersteunen. Je doet dit als lid van een multidisciplinair team dat overlegt en samenwerkt om vooropgestelde doelen te bereiken. We dagen je uit om hierin je weg te vinden en te groeien met de competenties en talenten waarover je beschikt. Begeleiding in huis en het volgen van opleiding zijn voorzien.

AANBOD

Voor de functie van ergotherapeut bieden wij een contractuele aanstelling aan met verloning volgens IFIC categorie 15. Je prestatiebreuk is in onderling overleg te bepalen en bedraagt minimaal 30%, ook een voltijdse tewerkstelling is mogelijk.

Je krijgt bijkomende extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler en vergoeding woon-werkverkeer (fiets of openbaar vervoer). Je kan opleiding volgen in functie van je persoonlijke ontwikkeling.

VOORWAARDEN

Diplomavoorwaarden:

  • diploma bachelor of master kinesitherapie

INTERESSE?

Solliciteren kan door tot en met 06 juli 2022 je motivatiebrief, cv en kopie van je diploma:

  • te mailen naar vacature@ocmwzoutleeuw.be
  • OF te verzenden naar Prins Leopoldplaats 3, 3440 Zoutleeuw t.a.v. het vast bureau
  • OF af te geven tegen ontvangstbewijs op het OCMW secretariaat Prins Leopoldplaats 3, 3440 Zoutleeuw.

Aarzel niet om bijkomende informatie te vragen

Over de functie-inhoud en ons woonzorgcentrum: Goedele Romanus, directeur WZC (011/58.63.09 of goedele.romanus@ocmwzoutleeuw.be)

Over de selectieprocedure, aanbod en voorwaarden: Sarah Toppets, beleidscoördinator beleid en organisatie wnd. (011/78.92.14 of sarah.toppets@ocmwzoutleeuw.be) 

Gepubliceerd op donderdag 23 juni 2022 10 u.