Openingsuren & contact

WZC De Vesten zoekt zelfstandige verpleegkundigen

WZC De Vesten is op zoek naar gemotiveerde verpleegkundigen met een zelfstandigenstatuut die ons team willen komen versterken. Zo kunnen wij, dag in dag uit, blijven inzetten op een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Wij bieden een dienstverleningsovereenkomst met de nodige flexibiliteit.

Het kan een ochtendshift, een avondshift zijn, tijdens de week, weekend- en feestdagen. De werkplanning wordt ruim op tijd opgemaakt en je kan overleggen met de teamcoach. Soms kunnen we je bellen met een vraag voor dringende ondersteuning. 

Als verpleegkundige in ons woonzorgcentrum zal je wondzorg doen, bewoners verzorgen en wassen, het medicatiegebeuren opvolgen, in overleg gaan met familie en/of huisartsen, het bewonersdossier aanvullen,…

Wij gaan er van uit dat je snel je weg kan vinden in onze werking, maar je staat er niet alleen voor. Een gemotiveerd team van collega’s staat klaar om je bij ons thuis te laten voelen en je bij te staan met raad en daad!

Voor verdere info of vragen kan je terecht bij de directeur van WZC De Vesten, Goedele Romanus, 011/ 586309 of goedele.romanus@ocmwzoutleeuw.be

Zin om je kans te wagen? Stel je dan zeker kandidaat via goedele.romanus@ocwmzoutleeuw.be, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek.

Gepubliceerd op vrijdag 29 september 2023 12.06 u.