Openingsuren & contact

Zitdag belastingen - Vrijdag 10 juni

De zitdag voor het invullen van de aangifte van de personenbelasting vindt dit jaar plaats op 10 juni 2022 in het AC Aen den Hoorn 1 te Zoutleeuw, zaal Ophem, ingang onthaal.

Medewerkers van de FOD Financiën helpen je na afspraak met het invullen van je aangifte. Dankzij het werken op afspraak blijft de wachtrij tot een minimum beperkt om zo iedereen efficiënt te kunnen helpen.

Maak je afspraak

Je moet op voorhand en ten laatste op 8 juni 2022 een afspraak maken voor de zitdag via het onthaal van het gemeentehuis (011 94 90 00). Per aangifte geldt 1 afspraak !

Vergeet de dag zelf niet de nodige documenten mee te brengen, zoals loonfiches, attesten van leningen, levensverzekeringen, pensioensparen, energiebesparende investeringen, onderhoudsgelden ... Ook als je geen papieren aangifte hebt ontvangen, kan je geholpen worden bij het invullen. Breng in elk geval je identiteitskaart mee!

Kom je voor iemand anders? Breng dan ook een kopie van zijn/haar identiteitskaart en een volmacht mee. Die kan je hieronder downloaden.

Past 10 juni niet voor jou? Geen nood…

Kan je je niet vrijmaken op 10 juni, maar heb je toch hulp nodig bij het invullen van je belastingbrief? Geen nood, want je bent na afspraak welkom in het kantoor van de FOD Financiën. Bel eerst naar het nummer vermeld op de enveloppe van je aangifte om je afspraak te maken.

Gepubliceerd op donderdag 12 mei 2022 10.38 u.