Openingsuren & contact

Duurzaam bouwen

INFOLOKET DUBO VLAAMS-BRABANT.

U zit met een praktische vraag over isolatie, ventilatie, verwarming, vermijden van koudebruggen, zonneënergie, waterbesparing of duurzame materialen? Dan kunt u terecht bij het infoloket DuboVlaamsBrabant: een digitaal en telefonisch loket voor korte, technische vragen. Uw vraag wordt gratis beantwoord.

Hoe kan u contact opnemen?

  • Inwoners van Vlaams-Brabant kunnen al hun vragen mailen naar steunpuntdubo@vlaamsbrabant.be (vermeld uw naam en adres).
  • Elke dinsdagvoormiddag van 9 tot 12.30 uur staan professionele adviseurs van het steunpunt voor u klaar op het nummer 016 23 26 49.

DUURZAAM BOUWADVIES

Gaat u grondig verbouwen of plant u een nieuwbouw? Vraag dan duurzaam bouwadvies.

PRAKTISCH

U hebt ontwerpplannen voor een nieuwbouw of grondige verbouwing.

U maakt een afspraak en komt langs. Uw architect is eveneens welkom. Advies op basis van plannen vindt plaats in het provinciehuis te Leuven of het PIVO te Asse. De kostprijs voor een advies op basis van plannen bedraagt 25 euro.

U hebt geen bouwplannen op papier.

Vaak gaat het bij verbouwingen om beperkte ingrepen, die zonder vergunning of architect uitgevoerd worden en waarvoor geen plannen beschikbaar zijn. In dat geval kan een adviseur bij u thuis langskomen. Uw ideeën worden besproken en u krijgt bijkomende suggesties voor een duurzame verbouwing. De kostprijs voor een advies ter plaatse bedraagt 50 euro.

Hoe maakt u een afspraak?

Via steunpuntdubo@vlaamsbrabant.be of op het nummer 016 23 26 49.

Voor meer informatie kijk ook op www.dubovlaamsbrabant.be

Duurzame bouwpartners.

Nuttige Links.

Ecopolis Vlaanderen : www.ecopolisvlaanderen.be

DUWOBO : www.duwobo.be