Openingsuren & contact

Hof van 't Rommersum

ONTWAKEN TUSSEN DE PAARDEN

De Vlinderwagen

Op zoek naar een unieke verblijfsaccommodatie, een romantisch plekje voor 2 of diepe(re) rust vinden met het gezin? Wij ontwikkelden een heel nieuw concept, back to basics, en helemaal in de stijl van 't Rommersum: Landelijk en Natuurlijk. Sommigen noemen het ook wel Glamping - ofwel Glamourous Camping.
Tijdens het hele jaar kan je in ‘t Rommersum 'Ontwaken tussen de paarden'. Een alternatief verblijf midden in het hart van Rommersum’s paardenfamilie. Je vindt er diepe rust, stilte en connectie. Even weg uit de stadsdrukte en alleen of samen met familie of vrienden 'verstillen'.
Binnentreden in de wereld van paarden, het klinkt bijna magisch. En dat is het ook. Onze Vlinderwagen staat letterlijk tussen de wandelparken waarin onze paarden samenleven op natuurlijke wijze.
Voel opnieuw de hartslag van Moeder Natuur en geniet van onze unieke accomodatie. Onze kudde van 12 paarden verwelkomt je bij aankomst en blijft bij jou tijdens je hele verblijf aan ‘t Rommersum.

Onze workshops

‘t Rommersum Logies maakt deel uit van ons paardenpension. Wie zin heeft, kan meehelpen bij de dagelijkse paardenzorg of gewoon genieten van het borstelen van de paarden. Er is heel wat te zien op het Rommersum.

We organiseren activiteiten voor wie graag een diepere onderdompeling in de paardenwereld beleeft. Breid je logement uit met een minimum 2u durende sessie ‘Grondwerk met Paarden’ voor 120 euro incl BTW, individueel of met het hele gezin. Een sessie van 1u kost 75 euro incl BTW. We bespreken vooraf je specifieke wensen en vaardigheden, want de mogelijkheden in grondwerk zijn uitgebreid.

Als organisatie actief in coaching en bewustwording, hebben we een uitgebreid aanbod Groeiworkshops met paarden. Wil je overnachten met je bijzonder kind? We doen graag een extra inspanning. Aarzel niet om ons te contacteren voor de mogelijkheden.

Meer info over het aanbod?

Ontwaken tussen de paarden biedt accommodatie met uitzicht op de tuin, een balkon en een koffiezetapparaat, op ongeveer 28 km van het kasteel van Horst. Deze accommodatie biedt toegang tot een terras en gratis privéparkeergelegenheid.

Handdoeken en beddengoed worden verstrekt.

De bed & breakfast verzorgt dagelijks een continentaal ontbijt.

Ontwaken tussen de paarden beschikt over een buitenhaard. Gasten van de accommodatie kunnen genieten van wandeltochten en fietstochten in de buurt, of genieten van de tuin.

De Grote Markt van Hasselt ligt op 33 km van Ontwaken tussen de paarden en Bokrijk ligt op 39 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Luik, op 48 km van de bed & breakfast.

Reserveren via de website van Hof van 't Rummersom

Reserveren via Booking.com

CONTACTGEGEVENS:

- Adres: Kruisveldstraat 2, 3440 Zoutleeuw
- Mail: els@rommersum.be
- Tel.: +32 (0)496 68 87 18