Openingsuren & contact

Kerstmarkt (09-10-11 dec. 2022)

Het tweede weekend van december kan je in Zoutleeuw genieten van heel wat kerstplezier. We halen alles uit de kast om jou drie dagen van amusement, gezelligheid en vertier te bezorgen.

Kerstmarkt

op 09, 10 en 11 december organiseert de stad Zoutleeuw opnieuw een heuse kerstmarkt. Gezellige eet- en drankstandjes, nostalgische attracties, diverse standhouders, optredens en nog veel meer! Kerstsfeer alom dus op de Grote Markt van Zoutleeuw!

Wil jij deelnemen als standhouder?
Wees er snel bij, want het aantal standplaatsen is beperkt. Stuur voor zondag 06 nov. 2022 jouw ingevulde inschrijvingsformulier naar toerisme@zoutleeuw.be .

Huis van de Kerstman in het Historisch Stadhuis

Geen kerstmarkt zonder Kerstman! Daarom heeft hij het Historisch Stadhuis van Zoutleeuw dit jaar uitgekozen als buitenverblijf. De kerstman en zijn elfjes pakken hun koffers uit in Zoutleeuw en stellen de deuren van hun buitenverblijf open voor het grote publiek op vrijdag 9 en zaterdag 10 december.

Meer info?

Kerstcorrida

Fun, plezier, gezellige kerstsfeer en leuke muziek!

Verkleed je als kerstman, kerstboom, kerstkalkoen, ... en loop 6 of 12 km op het vernieuwde parcours van de Santa Run! Kinderen t.e.m. 12 jaar hebben hun eigen categorie.

Finishen doe je in op en top kerstsfeer aan de Kerstmarkt, op de Grote Markt, met een afterparty!

Meer info?