Openingsuren & contact

Logies Terhagen

Vakantieappartement Logies Terhagen is gelegen in Budingen (een deelgemeente van Zoutleeuw) tussen de velden op de grens van Vlaams-Brabant en Limburg, vlakbij de samenvloeiing van de Grote en de Kleine Gete. Natuurliefhebbers, enthousiaste fietsers en wandelaars, gezinnen met kinderen,... iedereen voelt zich snel thuis in deze groene regio.

Het appartement van 130 m² op de eerste verdieping biedt alle comfort aan 6 tot maximaal 8 personen.

Op amper 100 meter van het vakantieappartement vind je het fietspad 'de IJzerenweg', dat de fietsknooppunten 49 en 192 met elkaar verbindt. Ook aan wandelroutes geen gebrek: Logies Terhagen ligt halfweg tussen wandelknooppunten 322 en 338.

Naast de gezellige leefruimte, de volledig uitgeruste keuken, de luxueuze badkamer, de comfortabele slaapkamers, een privéterras met prachtig uitzicht, voldoende parking en een afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen heeft Logies Terhagen nog een extra troef: een infraroodsauna voor twee personen. Ideaal om te bekomen van een fikse fietstoer of om te relaxen na een avontuurlijke wandeling.

Adres:

Steengrachtstraat 19
3440 Budingen (zoutleeuw)

Tel: 0494 64 93 46
E-mail: info@logiesterhagen.be

Website