Openingsuren & contact

Nocturne Bloesemwandeling

Nocturne Bloesemwandeling

In april en mei verandert het Hageland in een waar bloesemparadijs! De lente staat voor de deur en de appel-, peren- en kersenbomen tonen zich van hun mooiste kant. Deze bloesempracht maakt van onze streek dé wandel- en fietsbestemming bij uitstek, en ook jij kan hiervan meegenieten!

Op zaterdag 13 april organiseert de stad, in samenwerking met Healthy Fruit, een nocturnewandeling tussen de bloesems.

Wat kan je verwachten? Een wandelroute van ongeveer 5 km langs feeëriek verlichte boomgaarden die tot leven gebracht worden door livemuziek, vuuracts en in lichtjes gewikkelde dansgroepen. Voor of na de wandeling kun je bovendien genieten van diverse streekproducten in het foodtruckdorp nabij de gebouwen van Healthy Fruit.

Of je nu alleen, met vrienden of familie op pad gaat, de Nocturne Bloesemwandeling is dé manier om in een bijzonder decor van de natuur te genieten. Mis deze betoverende ervaring dus niet en kom samen de pracht van de bloesems vieren!

Deelname is gratis en vooraf inschrijven is niet nodig. Bij aankomst zal je ingedeeld worden in tijdsloten. Zodoende kunnen wij je de best mogelijke beleving bieden.

Individueel vertrek van 19.30 tot 21.30 u.

Foodtruckdorp van 19.00 tot 23.00 u.

Locatie startplaats:

Healthy Fruit
Vinnestraat 45 c
3440 Halle-Booiehoven (Zoutleeuw)