Openingsuren & contact

Sportkampen

Tijdens de paas- en zomervakantie kunnen kinderen van 3 tot 14 jaar in GC De Passant terecht voor een gevarieerd aanbod aan sport- en vakantiekampen: van multimove tot sportmix, van paardrijden tot badminton, van dans tot voetbal en nog veel meer.

Voor de paasvakantie kan u inschrijven vanaf 5 februari.

Voor de zomerkampen kan u inschrijven vanaf 1 mei.

Tijdens de herfstvakantie worden er sportieve uitstappen voorzien.

Bekijk het aanbod en schrijf je in via de nieuwe webshop.

Uw inschrijving is pas definitief na onmiddellijke online betaling. U krijgt geen aparte tickets toegestuurd, dus hou uw bevestigingsmail goed bij. Heeft nog vragen of lukt het niet om je te registreren of activiteiten te reserveren? Aarzel niet om contact op te nemen depassant@zoutleeuw.be .


NIEUWE WEBSHOP

Vanaf 2024 werken wij met een nieuwe webshop genaamd I-Active. 

U dient hiervoor een nieuwe account aan te maken en uw kinderen toe te voegen via https://zoutleeuw.i-active.be/ en registreer je voor "vrije tijd".

OF rechtstreeks via het aanbod als je een inschrijving wil doen.

TIP: Als je een account hebt aangemaakt krijg je een nummer als login toegewezen. Je krijgt deze via mail toegestuurd. Sla deze ergens op!! Je kan ook altijd terug inloggen met je eID of ITSME (aan te raden).

Mensen die hun kinderen naar de buitenschoolse kinderopvang van het stad sturen zijn reeds bekend met dit systeem en kunnen het aanbod raadplegen in hun ouderportaal via de kalender of via de knop "aanbod".

Zowel mutualiteitsattesten als fiscale attesten kan je in het systeem raadplegen bij "financieel". Mutualiteitsattesten zullen binnenkort beschikbaar zijn, fiscale attesten steeds op het einde van het jaar.

Gezien het een nieuw systeem is kunnen er nog enkele problemen opduiken. Deze kan je doorgeven via depassant@zoutleeuw.be en wij zullen deze zo snel mogelijk proberen oplossen.