Openingsuren & contact

UiTPAS Beleefregio

Koop er een en doe je voordeel!

Met een UiTPAS spaar je punten elke keer dat je deelneemt aan een vrijetijdsactiviteit van de stad Zoutleeuw, maar ook van de gemeentes Linter, Geetbets, Kortenaken, Glabbeek en Bekkevoort. Je scant je pas aan de scanzuil of via een QR-code en de punten komen automatisch op je account. Voor elke deelname ontvang je 1 punt.

Je koopt je UiTPAS eenmalig aan bij de UiTbalie (gratis voor kinderen en jongeren tot 18 jaar!). Die uitgave heb je zo terugverdiend: je geniet immers meteen van een heel aantal welkomstvoordelen, en spaart dan verder voor leuke omruilvoordelen

Hoe vaker je komt, hoe meer je verdient. Met een UiTPAS Beleefregio ben je dus 2 keer winnaar: je geniet van een leuk vrijetijdsaanbod én spaart hier punten die je dan kan inruilen voor interessante voordelen. Win-Win dus!

Alle info over de UiTPAS vind je op https://www.uitpas.be/


UiTPAS Beleefregio is een spaarkaart

Neem je deel aan het vrijetijdsaanbod in onze regio (Zoutleeuw, Linter, Geetbets, Kortenaken, Glabbeek en/of Bekkvoort)? Ga je al eens naar voorstellingen, neem je deel aan sportactiviteiten, ontleen je boeken in de bib of nemen je kinderen deel aan sport- en vakantiekampen? Dan kan je met een UiTPAS punten sparen! Voor elke deelname ontvang je een punt. Koop snel een UiTPAS en scan aan een UiTPASzuil of via een QR-code.

Een UiTPAS is persoonlijk. Je mag enkel een punt sparen als je effectief deelneemt aan een activiteit. Sparen voor andere gezinsleden en/of vrienden is niet toegestaan. Bij misbruik wordt jouw pas geblokkeerd.


UiTPAS Beleefregio is een voordelenkaart

Gespaarde UiTPASpunten kan je omruilen tegen UiTPASvoordelen. Ruil ze voor een gadget, een verwenkoffie, een korting... Telkens je UiTgaat, spaar je nieuwe punten waarmee je jezelf nadien kan trakteren.

Je kan punten sparen en omruilen in de hele Beleefregio maar ook in bij UiTPAS-aanbieders in alle andere UiTPAS- regio's.


Hoeveel kost het?

Een UiTPAS kost € 5. Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar is de UiTPAS zelfs gratis. Bij het aanschaffen van een UiTPAS geniet je meteen van een heel aantal leuke welkomstvoordelen én krijg je meteen al 3 spaarpunten cadeau.

De UiTPAS is persoonlijk en levenslang geldig. Je kan een UiTPAS kopen voor elk gezinslid.

Vrijetijdsaanbod te duur? UiTPAS aan kansentarief!

Wij willen zoveel mogelijk inwoners laten genieten van het vrijetijdsaanbod in onze regio. Mensen met een beperkt budget hebben onder bepaalde voorwaarden recht op een UiTPAS aan kansentarief: deze kost slecht € 1 en geeft recht op 80% korting bij deelname aan activiteiten van UiTPAS-aanbieders!

Je hebt recht op een UiTPAS met kansentarief als je inwoner van de Beleefregio bent én

  • je recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming of
  • je in actieve begeleiding bent bij het OCMW of
  • je in schuldbemiddeling bent bij een erkend bemiddelaar.

Weet je niet of je recht hebt op een UiTPAS aan kansentarief? 
Neem contact op met je mutualiteit en vraag een gedateerd attest voor verhoogde tegemoetkoming aan. Met dit attest kan je je aanmelden bij de UiTbalie, je UiTpas aan verminderd tarief aankopen én hiermee genieten van 80% korting!

Let op:

  • Een UiTPAS Beleefregio aan kansentarief geeft enkel recht op 80% korting bij de UiTPAS-aanbieders in de Beleefregio (Zoutleeuw, Linter, Geetbets, Kortenaken, Glabbeek en Bekkevoort)
  • een UiTPAS met kansentarief moet jaarlijks verlengd worden (de geldigheid van een UiTPAS aan kansentarief vervalt jaarlijks op 30 april). 

Voor pashouders met recht op verhoogde tegemoetkoming worden deze passen wel automatisch verlengd. Heb je op een andere wijze recht op een kansenpas, dan dien je dit jaarlijks met een attest aan te tonen aan een van onze verkooppunten maar we raden je aan dit te doen bij de Sociale Dienst van het OCMW. 


UiTPAS-voordelen

Welkomstvoordelen

Van zodra je je UiTPAS Beleefregio aangekocht en geregistreerd hebt, kan je genieten van tal van welkomstvoordelen. In Zoutleeuw is dit ondermeer een verwenkoffie in de bibliotheek, een ijsje op de Buitenspeeldag/Kinderhoogdag of 2 streekbiertjes bij de dienst toerisme. Je krijt ook meteen 3 UiTPASpunten op je kaart.

Maar ook in de andere gemeentes van de Beleefregio (Linter, Geetbets, Kortenaken, Glabbeek en Bekkevoort) kan je genieten van tal van welkomstvoordelen.

Omruilvoordelen

Heb je punten gespaard met je UiTPAS? Dan kan je ze ruilen voor leuke voordelen of aanbiedingen.

Sparen en ruilen kan bovendien ook bij UiTPAS-aanbieders in alle andere UiTPAS- regio's.

De keuze in omruilvoordelen is dan gigantisch – voor elk wat wils dus!

In Zoutleeuw kan je bij de dienst vrije tijd punten ruilen voor leuke gadgets (drinkbus, frisbee, fluorescerende clips…); in de bib staat een (verwen)koffie klaar, bij de dienst toerisme een lokaal biertje of een fles Liefs Drüpke en nog veel meer. Het aanbod van omruilvoordelen wordt ook regelmatig aangevuld met nieuwe aanbiedingen!


Waar kan ik de UiTPAS Beleefregio kopen?

Overtuigd om een UiTPAS aan te schaffen? Dan heb je een goede keuze gemaakt. Ga langs bij één van onze verkooppunten.

Zeker meebrengen wanneer je je UiTPAS komt kopen:
  • je identiteitskaart en bankkaart (op sommige verkooppunten kan je enkel betalen met Bancontact);
  • als je voor je partner of je kinderen ook een UiTPAS wilt aankopen, breng je bij voorkeur hun identiteitskaart of Kids-ID mee, maar minstens hun rijksregisternummer (dit vind je vb. ook op een klevertje van de mutualiteit);
  • voor een UiTPAS met kansentarief breng je een recent attest verhoogde tegemoetkoming ziekenfonds (maximaal 1 maand oud) mee of een attest schuldbemiddeling van je bemiddelaar.

Verkooppunten UiTPAS Beleefregio:

Stad Zoutleeuw  
Bibliotheek Zoutleeuw Aen den Hoorn 16
Dienst Vrije Tijd – GC De Passant Zoutleeuw Aen den Hoorn 12
Dienst Toerisme Zoutleeuw – Historisch Stadhuis Grote Markt 12
Sociale Dienst OCMW Zoutleeuw Prins Leopoldplaats 3
Gemeente Geetbets  
Bibliotheek Geetbets Dorpsstraat 5
Onthaal AC Den Molencouter Dorpsstraat 7
Dienst Vrije Tijd Geetbets Dorpsstraat 7
Sociaal Huis Geetbets Dorpsstraat 7
Gemeente Glabbeek  
Bibliotheek Glabbeek Grotestraat 33 
Onthaal AC de Melkerij Grotestraat 33 
Dienst vrije tijd Glabbeek Grotestraat 33 
Sociaal Huis Glabbeek Grotestraat 33 
Gemeente Linter  
Bibliotheek Linter Grote Steenweg 66
Onthaal Linter Helen-Bosstraat 43
Bevolking Linter Helen-Bosstraat 43
Jeugd-cultuurdienst Linter Helen-Bosstraat 43
Sociale dienst Linter Helen-Bosstraat 43
Thuiszorgdienst Linter Helen-Bosstraat 43
Gemeente Bekkevoort  
Onthaal gemeentehuis Eugeen Coolsstraat 17
Sociale dienst Bekkevoort Eugeen Coolsstraat 17
Dienst vrije tijd Bekkevoort Eugeen Coolsstraat 17
Bibliotheek Bekkevoort Eugeen Coolsstraat 17a
Dienst cultuur Eugeen Coolsstraat 17a
Dienst jeugd – sport – senioren - toerisme Eugeen Coolsstraat 17b
Dienst burgerzaken Eugeen Coolsstraat 17
Gemeente Kortenaken  
Onthaal Gemeente Kortenaken Dorpsplein 35
Bibliotheek Kortenaken Krawatenstraat 38
OCMW Kortenaken (enkel uitpas kansentarief) Miskom-Dorp 1
Dienst vrije tijd Kortenaken Dorpsplein 35

In verschillende gemeentes is het ook mogelijk om tijdens bepaalde activiteiten (vb. Buitenspeeldag, Kinderhoogdag…) een UiTPAS aan te kopen. Ga dus zeker op zoek naar de pop-up UiTPASbalie!


Activeer je UiTPAS

Heb je net een UiTPAS gekocht? Maak dan je persoonlijk UiTPASaccount aan en activeer je UiTPAS met het kaartnummer op de achterzijde van de pas.


Je UiTPAS ook op je smartphone

Geen plaats meer in je portefeuille? Ga met de UiTPASapp dan voor een digitale UiTPAS! Surf met je smartphone naar uitpas.be/app om de app te installeren.

Aanmelden in de app kan je met een UiTiD. Is je UiTPAS nog niet gekoppeld aan een UiTiD? Registreer eerst je UiTPAS via deze link om te kunnen aanmelden met een UiTiD.

Met de UiTPASapp koppel je jouw UiTPASnummer aan je app en zo kan je je smartphone gebruiken als UiTPAS om een punt te sparen of voordelen om te ruilen. Met de UiTPASapp kan je ook aan spaarzuilen een punt sparen door met de camera van de smartphone de QR-code te scannen op het schermpje van de spaarzuil. Wanneer je een punt spaart met de app kan je ook snel kijken welke voordelen er worden aangeboden op de locatie.


Algemene voorwaarden en gebruiksvoorwaarden

De algemene gebruiksvoorwaarden en het privacy-beleid kan je hieronder downloaden.

Algemene gebruiksvoorwaarden

Privacy-beleid