Openingsuren & contact

Cambio autodelen in Zoutleeuw

Autodelen is makkelijk, voordelig én milieubewust! Ook iets voor jou? Vanaf nu kan je ook in Zoutleeuw een cambio deelauto uitlenen. De gloednieuwe elektrische deelwagens kan je vinden in de Paardenbrugstraat, aan Aen den Hoorn en aan het Hoppinpunt Asbroekstraat/N3 te Halle.

Cambio is een autodeelsysteem geschikt voor mensen die niet zo vaak een wagen nodig hebben. Heb je interesse om in zo’n autodeelsysteem te stappen? Kom dan zeker af naar de infoavond (online of niet online) waarin cambio van naaldje tot draadje uitgelegd wordt, profiteer van het startaanbod en vraag volledig gratis je cambio-kaart aan.

Cambio autodelen: dé oplossing voor wie weinig rijdt

Cambio autodelen is een eenvoudige formule waarbij op vaste standplaatsen in de gemeente auto’s ter beschikking staan. Tegen een vergoeding kan je die reserveren en vrij gebruiken. Boodschappen doen, materiaal verhuizen, een daguitstap met je partner of gezin, dienstverplaatsingen,… Allemaal mogelijk met de cambio . Op het einde van de rit zet je de auto terug op de standplaats, zodat de volgende gebruiker die gemakkelijk terugvindt.

Met cambio heb je dus een auto wanneer je er een wil, maar ook enkel dan. Bovendien verlost cambio je van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengen: onderhoud, herstellingen, autokeuring … cambio neemt alles voor haar rekening. En daar is ook je portefeuille bij gebaat.

Een eigen wagen kost geld, ook als hij stilstaat!

Bij cambio betaal je enkel als je de wagen gebruikt. Er zijn – op het bescheiden maandelijks abonnement na – geen vaste kosten. Dit maakt cambio financieel interessant voor wie weinig met de wagen rijdt.

Bereken

Benieuwd hoeveel geld je kan uitsparen door over te schakelen op cambio autodelen? Neem een kijkje op de kilometerteller van je auto. Komen er per jaar minder dan 10.000 km op de teller bij? En gebruik je de auto niet dagelijks voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer? Dan komt cambio je zeker goedkoper uit.

Hoe minder kilometers op de teller, hoe groter de winst. Zo kan wie slechts 7.000 km per jaar aflegt met de auto ca 1.100 euro op jaarbasis uitsparen. Voor wie heel weinig rijdt en bijvoorbeeld maar 3.500 kilometer per jaar rijdt, stijgt dit voordeel tot maar liefst 2.100 euro ... per jaar! Dit geldt natuurlijk ook voor de eventuele 2e of 3e wagen in het gezin.

Met cambio bespaar je dus snel enkele honderden tot duizenden euro’s per jaar! Voor wie niet te vaak rijdt, is de rekening dus vlug gemaakt!

Benieuwd naar hoeveel jij zou kunnen besparen? (op basis van het aantal km op de kilometerteller van jouw wagen) Surf even langs op www.cambio.be en maak de vergelijking tussen wat jouw eigen wagen jou kost en welke de kost zou zijn bij cambio.

Simpel als 1 2 3

In 3 eenvoudige stappen krijg je toegang tot het autodeelsysteem : inschrijven (eenmalig), reserveren en rijden.

Inschrijven doe je via de website of de app. Zodra je ingeschreven bent, ontvang je een cambio-kaart met pincode.

Reserveren doe je telefonisch, via de cambioApp of via het internet, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Je kan een auto reserveren voor één uur, enkele uren of voor meerdere dagen. Dat kan lang op voorhand, maar ook enkele minuten voor het vertrek.

Rijden: Je kan de wagen ophalen aan “standplaats x” (+ adres) en deze openen met je persoonlijke cambiokaart. Dankzij de tankkaart tank je op kosten van cambio en op het einde van de rit breng je de auto gewoon terug naar zijn standplaats. Zo staat deze klaar voor de volgende gebruiker. Je hebt er verder dus geen omkijken naar. Makkelijker kan niet.

Milieuvriendelijker

Wist je dat elke cambio-wagens 14 private wagens vervangt? Daarbovenop houdt cambio bij de keuze van haar auto’s houdt rekening met de ecoscore van de wagens. De milieuvriendelijke auto’s van cambio verkleinen dus meteen ook jouw ecologische ‘bandafdruk’.

Meer info: hier of op www.cambio.be

Gepubliceerd op vrijdag 28 mei 2021 14.43 u.